Ons Team

Bij Laboritas werken we met een enthousiast en gedreven team van (medisch) professionals. Sommigen in dienst en sommigen als zelfstandige aan ons verbonden. Maar allemaal met kennis en expertise en een positieve instelling die u helpen om uw doelstellingen rondom verzuim, re-integratie en preventie te behalen. We stellen onze collega’s graag aan u voor.

Koos Oosthoek

Oprichter – ” Ik heb de focus op optimalisering van processen en weet als geen ander dat het de mensen zijn die het verschil maken. Mijn grootste passie is de mensen hierin meenemen door ze te faciliteren en ze te stimuleren in hun werk en in hun ontwikkeling, volgens het motto: de organisatie (Laboritas) kan alleen maar groeien als de mensen groeien. Ik heb een gevarieerde werkervaring op gedaan als directielid bij verschillende arbodiensten. Verder ben ik vader van 2 volwassen dochters, en breng ik mijn vrije tijd bij voorkeur door op het water in mijn zeiljacht.”

Jan Rens Klaarenbeek

Oprichter – “Ik ben een bevlogen en gepassioneerd bedrijfsarts. Een mij tijdens mijn studie overkomen bedrijfsongeval heeft mij doen besluiten te kiezen voor dit mooie vak. Inmiddels heb ik de afgelopen meer dan 20 jaar binnen een zeer gevarieerde loopbaan binnen kleine en grote arbodiensten gehad. Mijn passie is, naast natuurlijk de inhoud van het vak, het begeleiden en opleiden van jong professionals.  Dit doe ik op een coachende, open en verbindende wijze. Naast mijn werk ben ik voor alles een familyman en geniet ik op de vrije momenten van mijn gezin met onze 4 honden en 5 katten. “

Ellen Wissink

Arbeidshygiënist – “Mijn persoonlijke doel is om bedrijven op een efficiënte, daadkrachtige en praktijkgerichte wijze te adviseren. Ik ben een denkende doener “. Ellen kan u helpen met de bedrijfsveiligheid in de breedste zin van het woord. Haar expertise ligt bij beleidsadvisering en managementsturing en het uitvoeren, begeleiden en toetsen van (grootschalige) RI&E’s en verandertrajecten. Ook geeft ze adviezen/trainingen op het gebied van gevaarlijk stoffen, biologische agentia, geluid en trillingen, binnenklimaat en fysieke belasting. 

Ze is moeder van 2 kinderen die ze zoals ze zelf zegt : met veel plezier overal ter wereld mee naartoe neemt om haar 3 grote passies uit te voeren: reizen, eten en fotografie. 

Paul de Wit

Bedrijfsarts – “Een belangrijke drijfveer voor mijn werk als bedrijfsarts is een brede benadering van ziekte en verzuim. Vaak speelt er meer dan een louter medisch probleem en zijn er ook vaak andere dan medische oplossingen mogelijk.” Paul is een ervaren bedrijfsarts die al meer dan 25 jaar actief is in de sociale geneeskunde. Behalve bedrijfsarts is hij actief geweest in verschillende managementfuncties ook buiten de bedrijfsgezondheidzorg. Het grote voordeel hiervan is dat hij zich als geen ander kan verplaatsen in de rol en positie van de werkgever. Waarbij hij uiteraard oog houdt voor de werknemer en duurzame re-integratie.  

Raimond van Dijk

Arbeidsfysiotherapeut – Raimond is arbeidsfysiotherapeut en arbeidsdeskundige en heeft veel ervaring in de sportrevalidatie. Hij behandelde en begeleide zowel recreatieve als olympische sporters.  Op dat moment was hij zelf triatleet en marathonloper. Raimond is in die periode ook zelf in aanraking gekomen met belastbaarheid en inzetbaarheid door een heftige ziekteperiode.  

“Ik heb toen de keuze gemaakt om me meer te verdiepen in arbeidsintegratie kreeg een vervolg met de opleiding Arbeidsfysiotherapeut en werkopdrachten bij zowel grote als kleine ondernemers. In dit vak vind ik het boeiend om mensen te coachen naar re-integratie in al zijn facetten. Hierbij in het oog houden dat er naast arbeidsfactoren, er veel andere factoren hierin een rol spelen. Het start met goed luisteren. “ 

Luc Jacobs

Bedrijfsarts – Luc is een een Belgische arts, in Nederland ‘omgebouwd’ tot bedrijfsarts, zoals hij dat zelfs zo mooi zegt en sinds mei deel uitmakend van Laboritas. Hij ziet Laboritas als een frisse, jonge club. De korte lijnen ervaart hij als zeer prettig en Luc kan het weten want hij heeft 20 jaar voor een grote arbodienst gewerkt.  

Luc is momenteel ook bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hij werkt hard aan zijn opleidingskwaliteiten, en staat te popelen om een a.i.o.s. onder mijn hoede te nemen.