Bedrijfsarts Tiel (Vast- ZZP)

Bedrijfsarts bij Laboritas, Tiel

Tiel; Vaste Baan of ZZP; 16- 40uur per week; Laboritas; per direct

Heb jij een positieve kijk op gezondheid? Wil jij als bedrijfsarts het verschil maken voor medewerkers en werkgevers? En invloed hebben op de “gezondheid” van organisaties? En hiervoor de tijd krijgen om hier op een goede wijze invulling aan te geven?

Kom dan het Laboritas team versterken, als Bedrijfsarts!

Laboritas = Positief werkzaam

Kernwaarden: Positief-Flexibel-Stabiel-(Samen)Werkend

Laboritas is een gecertificeerde Arbodienst.

Vanuit een positieve kijk op gezondheid maak je als bedrijfsarts het verschil voor medewerkers en werkgevers. Laboritas heeft géén klanten, maar een mooie mix aan partners; van een MKB-unit tot aan groot zakelijke klanten en Arbodiensten. Laboritas biedt dienstverlening op maat; van full-service Arbodienstverlening tot aan het eigen regie model.

Positieve nieuwe baan

Jij werkt bij Laboritas bij een gecertificeerde Arbodienst met een gezonde groei ambitie. Samen met een team van Arboprofessionals werk je voor zowel regionale als landelijke partners. Laboritas is een zelfsturende organisatie van professionals en geeft je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en planningsruimte.

Jij bent actief teamlid van een positief, dynamisch, professioneel en leuk team.

Twee dagen per week werk je op een vaste locatie in Tiel. De overige dagen ben je werkzaam in de regio.

Maar met veel persoonlijk contact, de intervisies, themasessies en leuke uitjes ben je als actief teamlid betrokken Laboritas.

Positieve nieuwe werkplek

Laboritas faciliteert het moderne werken; slim, veilig en efficiënt en volledig ondersteunt. De Laboritas collega’s werken op locatie van de klant, spreekuur-locatie, ons nieuwe kantoor in Reeuwijk of vanuit huis.

Wat breng jij mee om ons team te versterken?

Jij, als geregistreerde bedrijfsarts hebt een positieve kijk op gezondheid en wilt graag bijdragen aan het succes en realisatie van de ambitie van Laboritas. Coöperatie met onze partners en collega’s vinden wij heel belangrijk en willen verder ontwikkelen en groeien, samen met jou! Jouw input is hierbij van groot belang, want jouw mening speelt een belangrijke rol bij de verdere totstandkoming van onze dienstverlening.

Je hebt als bedrijfsarts al de nodige ervaring en kunt onze partners op professionele wijze adviseren en inspireren. Jouw advies en standpunt is gebaseerd op jouw kennis over de gevolgen- en het voorkomen van verzuim, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Ook vind je het leuk als supervisor samen te werken met collega basisartsen en casemanagers.

Nog geen bedrijfsarts? Ook voor basisartsen met en zonder ervaring in de sociale geneeskunde hebben we voldoende mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je de kans om mee te groeien in het bedrijf met veel eigen inbreng en daarnaast een uitstekend (boven) marktconform salaris! Ook ontvang je een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere, 25 vakantiedagen, een laptop, telefoon, reiskostenvergoeding of leaseauto, goede pensioenregeling, interessante doorgroeimogelijkheden en diverse personeelsuitjes! Werkdagen en werktijden overleggen we samen met jou.

In drie stappen naar een positieve nieuwe baan:

Stap 1: Oriënterend gesprek

Graag vertellen wij je meer over Laboritas en nodigen we je uit voor een gesprek.

Te drukke agenda? Wij vertellen graag tijdens een lunchwandeling meer over Laboritas. Ook via Microsoft Teams kunnen we een afspraak inplannen.

Maak nu een afspraak:

Karina Visser

Telefoonnummer: 06-51360373

E-mail: karina.visser@laboritas.nl

Stap 2: In gesprek met de stafbedrijfsarts en co-founder Jan Rens Klaarenbeek

Stap 3: Arbeidsvoorwaarden gesprek met de co-founder Koos Oosthoek

Wil je weten hoe collega’s het ervaren om bij Laboritas te werken?

Zet dan een extra stap: Laboritas in de praktijk! Maak kennis met de Laboritas collega bedrijfsartsen.