Aangenaam Luc Jacobs

Als jonge organisatie zit groei in ons DNA. Dat betekent dat we continu ontwikkelen en het liefst is snel tempo. Zonder daarbij onze kernwaarden Positief | Flexibel | Stabiel | Werkend uit het oog te verliezen. We groeien en ontwikkelen om u de bedrijfsgezondheidszorg te kunnen bieden zoals u dat wens. Daarom zullen we met trots regelmatig collega’s voorstellen. Vandaag Luc Jacobs, bedrijfsarts.

Luc is een Belgische arts, in Nederland ‘omgebouwd’ tot bedrijfsarts, zoals hij dat zelfs zo mooi zegt en sinds mei deel uitmakend van Laboritas. Hij ziet Laboritas als een frisse, jonge club. De korte lijnen ervaart hij als zeer prettig en Luc kan het weten want hij heeft 20 jaar voor een grote arbodienst gewerkt.  

Luc is momenteel ook bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hij werkt hard aan zijn opleidingskwaliteiten, en staat te popelen om een a.i.o.s. onder mijn hoede te nemen. 

Hij is alleenstaand en heeft daardoor veel tijd voor zijn hobby’s; lezen, wandelen, eten en tijd doorbrengen met vrienden en iedereen die graag eet, praat of drinkt.   

Zoals je leest kan Luc niet wachten om verder kennis te maken. Dus we nodigen je hiervoor graag uit. Wilt u direct gebruik maken van zijn kennis en expertise?  Neem dan gerust contact op via 085 – 0022939